KuKutip Sepanjang Jalan's FotoPage


My name: my pokcik
My Fotopage: http://mypokcik.fotopages.com/
About me:
From: Japan
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
ain hardy
Latest entry:testing 123....
rindunyeee..kehidupan lampau.....seronok bila dapat tengok gambar kenangan lama inipun dah berkali kali cuba passwordnya.....hari ni baru dapat edit :-D :-D :-D View this Fotopage entry
Rusdi Yahya
Latest entry:Kampung Kling Mosque
Located at Jalan hang Jebat, Malacca. Partly of UNESCO world heritage. View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
yangmazni n yahya
Latest entry:Jalan-jalan Sabah 10 - 15 Jun 2010 (part IV)
TAMAN LAUT TUANKU ABDUL RAHMAN a great and enjoyable snorkeling experience .... fantastic!!!!!!!!!!!!!1 View this Fotopage entry
josef tichy
View this Fotopage latest entry
Lewesrat Pictures
Latest entry:~Memories~
Memories may crack and blur, Dust may fade their edges, But still, memories sustain us. View this Fotopage entry
Thayalan Gopal
Latest entry:Fort Cornwallis - 1786 Penang Malaysia
View this Fotopage entry
Rafi The Malaysia Wedding Photojournalist Gambar Kahwin
Latest entry:Majlis Pernikahan & Persandingan Nazlin & Hazrizal
....updating for more photos please click here http://www.magicclickers.com/wedding/nazlin-rizal/ Venue: Shah Alam & Putrajaya Rafi's Photography / Magic Clickers (Co.No: 89245-P) Rafi, WPJA Principal Photographer H/P +6 012-677477... View this Fotopage entry
Julia M A
Latest entry:• Don't stop moving •
She called many times and I answered her finally. Made it to the peak of Mt Kinabalu in Oct 2009. • • • View this Fotopage entry
A participant for the Mt Kinabalu International Climbathon 2009.
FAZIZAID
Latest entry:Thanksgiving & Raya Haji Celebration
Thanksgiving at Jum's house :) Raya at our house :) View this Fotopage entry
ni lah rumah I...
Mazlan Abd Mutalib
View this Fotopage entry
dusyum dusyum
Latest entry:Ayam Beg?
View this Fotopage entry
kak long
Latest entry:Pa & Ma April 2009
Dapatkanlah di pasaran sekarang! Cerita lanjut di http://orkedsaiful.blogspot.com View this Fotopage entry
mark jones
Latest entry:South Island Trip Day 7 - Lake Matheson (Reflection Island)
Ok, just down the road from Fox Glacier is a lake called Lake Matheson which is famous for reflecting the mountains that surround it. Its about a 10Km hike around the lake, but coming up to sunset its nice way to relax after spending the morning and afternoon hiking on the glacier. Just a shame it was a bit cloudy :-> View this Fotopage entry
Tamizi Maruddin
Latest entry:Alumni IPSI 1991/93 di Hotel Quality Shah Alam
Menemui semula teman2ku yang 15 tahun dulu bersama di Institut Perguruan Sultan Idris (IPSI) sekarang (UPSI). Semasa di sana, keakraban kami bagaikan sebuah keluarga. Di sana tercipta hitam putih kehidupan....... Teman-teman, aku amat menghargai kalian. Kehadiran -+20 orang warga IPSI dan ada yang bersama keluarga. Ramai yang tak dapat hadir kerana ada agenda yang tak dapat ditinggalkan. Semoga kita berjumpa lagi tahun hadapan bulan Jun 2009 di Kuantan, InsyaAllah. Semoga kawan-kawan tidak menguzurkan diri.... View this Fotopage entry
azmanshah ali
'i'm not using this blog anymore to post my photos kindly visit my webpage http://www.azmanshah.com View this Fotopage entry
abdullah jones
View this Fotopage latest entry
empty swing; where's shalini ii
Sira Sain
Latest entry:Di sini segalanya berakhir~Furui arubamu
Semacam bunyinya...tapi terpaksa membuat keputusan untuk menutup tirai fotopage ini untuk memberi laluan kepada urusniaga online dan offline yg telah ku terjebak kini. Terima kasih utk kawan2 yg sudi telah lama,selalu berkunjung ke sini sejak dari zaman ia dibuka dari Negara Matahari Terbit...laman ini mungkin cuma akan diupdate utk entry dari jepun untuk kenangan kami ..ikebanaku...siri perjalanan kami utk kenangan terabadi yg tak abis lagi...itupun belum tahu lagi sbb ia dalam pc yg satu lagi dan dalam p... View this Fotopage entry
Rajiv Chopra
Latest entry:Halebidu
Halebidu was, it seems, one of the capitals of the Hoysala Empire of South India, some 1,000 years ago. Halebidu Temple represents some of the most fantastic temple carvings of the Hoysalas. I went there some 22 years ago, when I was doing my MBA. This was one of those weekend trips we used to make. We'd get into a hired vehicle, and move. Those were the times when the world was young and at our feet. Halebidu was fantastic. My first sight of the temple simply took my breath away. If I had a week the... View this Fotopage entry
Carving 2
ROS ZAin
Latest entry:Hiroshima ~ Miyajima
Dari Iwakuni, kami terus ke Miyajima...sampai di Miyajima lebih kurang 5.30ptg...ingatkan dah tak sempat nak menyeberang ke Miyajima Island...bila diberitahu feri terakhir untuk ke Island pkl 8.45mlm...apalagi, kami pun tak lengah beli tiket dan dapat naik feri 5.45ptg...kedatangan kami di sana disambut sang rusa yang jinak...kami juga dapat menikmati mentari terbenam...pelancong asing pun ramai dok menantikan sunset ni... ;-) View this Fotopage entry
Wahida Yaakub
Latest entry:K a s i h . I b u
i've walked too long in this lonely lane . i've had enough of this same old game . i'm a man of the world and they say i'm strong . but my heart is heavy and my hope is gone . all i want to know that you're there . you're gonna give me all your sweet mother love kiter sayang mak kiter Menara Kuala Lumpur, 12 April 2009. aksi yang membuatkan saya sangat tersentuh. nampak macam dia sayang sangat kat anak dia. heuww. semoga ibu dia menjadi ibu mithali dan semoga anak dia tu membesar menjadi seeko... View this Fotopage entry
pokcik, mama rock & bujal in action
Kruskal Wallis
Latest entry:Longleat Safari Park
Menurut empunya cerita, Longleat ni merupakan `drive-in` safari yg pertama di luar Afrika. Ketika kami sampai, hujan masih turun. Nasib kurang baik, kebanyakan haiwan berteduh dan tidak bersiar-siar sebagaimana sepatutnya dalam safari. Bila dah hampir separuh jalan, barulah hujan berhenti. Tapi kami dah terlepas kawasan zirafah dan zebra. Cuma nampak dari jauh sahaja. Nasib baik banyak beruk-beruk yg menghibur hati... Overall, lawatan ke sini kira ok lah. Kalau cuaca lebih baik, kemungkinan besar lebih m... View this Fotopage entry
Longleat House.
Engku Iskandar
Latest entry:Petronas Malaysian F1 Grandprix 2008
Qualifying round today. Massa was the fastest Followed by team mate Raikonen and Kovailanen came third View this Fotopage entry
Shazlin Rahiman
Latest entry:::Niagara Winter::
View this Fotopage entry
rospiagos taha
Latest entry:Moga menjadi anak Solehah... Insyallah
Bila dengar azan aje , dia pun seboklah mencari telekung .... tak kira la telekung siapa ...sama ada telekung ibu atau telekung kakak Aqilah ...asal dapat solat ....Itu lah dia Aina Afrina ...Insyallah moga berterusan hingga ke besar .... dan menjadi anak solehah ..Amin View this Fotopage entry
akhir sekali ber doa ...
MFJ Ltd
Latest entry:London
Musim panas tahun ini nampaknya sudah hampir ke penghujung. Tak lama lagi bulan Ramadhan pula bakal tiba. Jadi inilah masa yang paling sesuai untuk berehat. Destinasi kali ini adalah LONDON View this Fotopage entry
Tower Bridge antara destinasi awal
Rozita Hanis Jamalludin
Latest entry:Boikot Fotopages
View this Fotopage entry
Ummi Luqman Insyirah
Latest entry:Abang adik
View this Fotopage entry
AP team.
AzZaRiGG LaTiFF
Latest entry:Eid 2007
..1... ..2... ..3... ..4... View this Fotopage entry
transit at charles de Gaulle, Paris
Steve Troy
Latest entry:Storms and Sunsets
A little contrast now..........some skies from South Dakota...... View this Fotopage entry
Len
Latest entry:Vietnam
View this Fotopage entry
salmah sathiman
Latest entry:wakasagi
Memancing atas ais. View this Fotopage entry
Adilla Latiff
Latest entry:Annual Dinner Kelab UMNO Newcastle
xclusive utk ahli2 KUN... hari utk menghargai semua AJK-AJK yang bekerja keras selama setahun ini... but, we miss u la shaf!!! we wish u were here.... View this Fotopage entry
and the girlsss...
DAUD and SARINA
Latest entry:Fuji san
29 Nov 2006. On the way back to Ichikawa, we stopped nearby Fuji Mountain. The weather was great and Fuji-san is clearly visible. Another great 'photo op' session ;-). View this Fotopage entry
On the way to the museum
ghizam japan
Latest entry:Sambutan Hari Raya di Green Heights
Syukur alhamdulillah, berkat bantuan dan kerjasama seluruh warga Green Heights, kami berjaya mengadakan majlis hari terbuka dan jamuan hari raya di Green heights. Pelbagai jamuan disediakan dan majlis berlangsung dari jam 12.30 tgh hingga jam 5 petang. Saudara Amin dari Gyotoku merupakan tetamu yang paling akhir balik. terima kasih kepada che lee yang menghantar gambar-gambar ini untuk kenangan semua View this Fotopage entry
tahun depan orang lain urus pulak
Sabinaki
Latest entry:i love to gaze at sunsets
View this Fotopage entry
Riana Ahmad
Latest entry:Time for a BREAK...
LOST that loving feeling??? I've been at this writing thing since may 2004 (www.fotopages.com)... almost for 3 and half years...I'm going to take a break from this blog for a couple of months. Maybe come back in next year?? After today, I'm not sure I even want to continue weblogging...??haahaaa :oh_god: I like blogs that are written with a personal style. Words on a screen have meaning and emotion. Even better when the person writing can freely express their feelings and not have to hide behin... View this Fotopage entry
Admin Fotopages Malaysia
Latest entry:5th Malaysian Fotopages Gathering
http://www.fotopages.com.my/forum/viewtopic.php?t=3704() Klik imej di atas untuk terus ke laman web rasmi Fotopages Malaysia Digital Comunity Terima kasih Admin FMDC Kuala Lumpur View this Fotopage entry
map
Zain Abdullah
Latest entry:Bukit Keluang Beach
While I had a short break at my hometown recently I went to shoot Bukit Keluang Beach which is about 18km from my parents' house. The weather was not so favourable hence the lighting not glorious as what I expected. Anyway managed to bag a few shots of stormy and moody scenery. You are welcome to view more of my pictures at http://www.pbase.com/zainabdullah(My Portfolio hosted by pbase.com) View this Fotopage entry
komilus gamburud
Latest entry:FAMILY TRIP TO KAGOSHIMA
In December 2005, my parents, an aunt and also a young niece visited us in Kagoshima. We brought them to several places in Kyushu Island and not forgetting, introduced them to our friends who had accepted us in their community in Japan. 3 weeks holidaying with them passed so fast that we didnt realise that it was time to go home. Thank you to them for making time for us here. We love all of you. :ty_ty: :ty_ty: :ty_ty: View this Fotopage entry
at fukuoka eki
cheMa and family
Latest entry:Yuki turun lagi
It was snowing heavily today, during seminar, my eyes were feasting on the beauty of the falling snow flakes, this snow was like a farewell give to me as this is my last winter in Japan...it was so beautiful. View this Fotopage entry
dev sony
View this Fotopage latest entry
Noor Naime
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016